Over Helen

In 2010 heb ik het plezier van (hard)lopen ontdekt. Een heerlijke sport om te doen in je eigen tijd en tempo. Genieten van leuke en mooie duurloopjes door Zeist en omgeving.

Omdat ik graag goed wilde leren hardlopen, met een mooie loopstijl en zonder blessures,heb ik me aangesloten bij een loopgroep.

Het mooie van een loopgroep is dat het stimulerend werkt. Verder leer je goede looptechnieken en word je krachtiger door Intervaltrainingen. En dan is er nog het leuke sociale aspect om samen te lopen.

Hardlopen gééft veel. Zelf ervaar ik dat lopen je fysiek, mentaal en sociaal sterker maakt en in balans brengt en houdt. Hoe fijn is dat!

In 2020 heb ik de cursus gevolgd tot Running Instructeur en ben ik gestart als loopcoach. Met veel plezier geef ik looptrainingen aan starters, geoefende en gevorderde Lopers in de leeftijd van 6-88 jaar! Hier word ik zo blij van! Ik vind het geweldig om op een creatieve manier het wandelen en hardlopen te stimuleren en de lopers uit te dagen het beste in zichzelf naar boven te halen.

Mijn hoofddoel is dat lopers door mijn trainingen gaan van “moeten" naar "willen" sporten!

Onlangs deed zich de kans voor om voor mezelf te beginnen, en die heb ik met beide handen aangepakt! Ontzettend leuk en óók heel spannend; ik wil mensen laagdrempelig kennis laten maken met het bewegen, wandelen en hardlopen in de prachtige natuur van Zeist.

Naast het hardlopen werk ik met veel passie en plezier als (oncologie)verpleegkundige.

Verder ben ik getrouwd en moeder van 2 zoons van 17 en 15 jaar.

En tijdens de trainingen leren we elkaar vast nog beter kennen.

Sportieve groet,

Helen