Over Helen

In 2010 heb ik het plezier van (hard)lopen ontdekt. Een heerlijke sport om te doen in je eigen tijd en tempo. Genieten van leuke en mooie duurloopjes door Zeist en omgeving.

Omdat ik graag goed wilde leren hardlopen, met een mooie loopstijl en zonder blessures, heb ik me aangesloten bij een loopgroep.

Het mooie van een loopgroep is dat het stimulerend werkt. Verder leer je goede looptechnieken en word je krachtiger door Intervaltrainingen. En dan is er nog het leuke sociale aspect om samen te lopen.

Hardlopen gééft veel. Zelf ervaar ik dat lopen je fysiek, mentaal en sociaal sterker maakt en in balans brengt en houdt. Hoe fijn is dat!

In 2020 heb ik de cursus gevolgd tot Running Instructeur en ben ik gestart als loopcoach. Met veel plezier geef ik looptrainingen aan starters, geoefende en gevorderde Lopers van alle leeftijden. Hier word ik zo blij van! Ik vind het geweldig om op een creatieve manier het wandelen en hardlopen te stimuleren en de lopers uit te dagen het beste in zichzelf naar boven te halen.

Mijn hoofddoel is dat lopers door mijn trainingen gaan van moeten" naar "willen" sporten!

En ik herken maar al te goed, dat je soms geen zin hebt en de "bank met netflix thuis" aantrekkelijker is. Of dat er zoveel andere "to-do's" op je lijstje staan, waardoor je er niet aan toekomt of gewoon te moe bent. En juist dan is het goed om te gaan bewegen! Het maakt je fitter, alerter en blijer, waardoor je je uiteindelijk gelukkiger voelt!

 

2 Jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen en wat is dat een leuke uitdaging! Ontzettend leuk en óók heel spannend; ik wil mensen laagdrempelig kennis laten maken met het bewegen, wandelen en hardlopen in de prachtige natuur van Zeist. En vooral ook laten genieten van de ontspanning hiervan!

Naast het hardlopen werk ik met veel passie en plezier als (oncologie)verpleegkundige.


Afgelopen juni heb ik de opleiding tot Holistisch Leefstijl Coach afgerond. Deze prachtige opleiding heeft me verdieping gegeven in gezonde Leefstijl (Bewegen, Gezonde voeding, Slaap, Ontspanning en Ademhaling) met aandacht voor de gehele mens (fysiek, mentaal,emotioneel, energetisch, spiritueel). Inmiddels begeleid ik cliënten met hulpvragen op het gebied van; afvallen, betere zelfzorg, stress, meer ontspanning, zelfvertrouwen, etc. Mocht je interesse hebben in een coachtraject, van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Verder ben ik getrouwd en moeder van 2 zoons van 19 en 17 jaar.

En tijdens de trainingen leren we elkaar vast nog beter kennen.

Sportieve groet,

Helen

Kennismaken?

Heb je zin om te hardlopen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via het contactformulier.

Neem contact op!